Ga naar hoofdinhoud

Tijdens de verhuizing wilt u uw spullen op een veilige plek opslaan.

Dit zien wij als een standaard onderdeel van een zorgeloze verhuizing. VerhuisCombi Nederland biedt hoogwaardige en veilige opslag in heel Nederland. Door middel van een hoogwaardig beheersysteem zijn al uw goederen veilig opgeslagen in onze depots.

Uw inboedel, archieven en voorraden kunnen wij opslaan voor korte of langere tijd. De opslag gebeurt in afgesloten containers, goed beveiligd en we dragen zorg voor een constante temperatuur en luchtvochtigheid in de opslag.

Logistiek

Uw inboedel, archieven en voorraden kunnen wij opslaan voor korte of langere tijd. De opslag gebeurt in afgesloten containers, goed beveiligd en we dragen zorg voor een constante temperatuur en luchtvochtigheid in de opslag.

Kunstopslag

Naast het verpakken, vervoeren en plaatsen of ophangen van de kunststukken kan VerhuisCombi Nederland ook de kunstopslag verzorgen. De kunstobjecten worden geplaatst in een afgesloten, geklimatiseerde ruimte waar temperatuur en luchtvochtigheid geregeld worden.

Meubelopslag

Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid om uw meubelen bij ons op te slaan. Wij beschikken over goed geoutilleerde ruimtes met voldoende beveiliging. Mocht u tijdelijk meer ruimte nodig hebben voor de meubelopslag, dan is dat geen probleem.

Archiefopslag

Archiefopslag kan op verschillende manieren plaatsvinden. Als tijdelijke opslag tijdens de verhuizing, maar ook als een standaardoplossing om uw archieven veilig en goedkoop op te slaan. Archiefopslag kan op verschillende serviceniveaus worden opgeslagen. Natuurlijk gaan wij vooraf met u in gesprek over het soort archief, de verwachte opvraag frequentie, de gevoeligheid, bewaartermijn etc. Voor een archief met afgesloten dossiers is het namelijk veel goedkoper om dit op pallets in het magazijn te plaatsen. Gevoelige informatie kan beter in afgesloten containers worden geplaatst, waarvan uitsluitend de opdrachtgever de sleutel krijgt.

Services

  • Het samenvoegen van archieven
  • Het opschonen van archieven
  • Het omzetten van archieven naar naam en nummer, of vice versa
  • Het verhuizen van archief, zowel intern als extern
  • Het in opslag nemen en beheren van archieven, zowel statisch als dynamisch
  • Vanuit opslag bezorgen van archieven binnen 24 uur
  • Het laten vernietigen van een archief op milieuverantwoorde wijze, u krijgt op verzoek een ondertekend certificaat
  • Geacclimatiseerde en elektronisch beveiligde opslagruimte

Amsterdam

Rotterdam

Den Haag

Amersfoort

Groningen

Tilburg

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Zakelijk of Particulier verhuizen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Back To Top
Zoeken