Ga naar hoofdinhoud

Begeleiding van A tot Z

Verhuismanagement is de manier waarop VerhuisCombi Nederland uw verhuizing aanpakt. Zorgeloos verhuizen op de meest efficiënte manier. Dan heb je VerhuisCombi Nederland nodig die deskundig en ervaren is en altijd op een professionele manier de verhuizing van A tot Z begeleidt. Uw verhuizing wordt dan volledig begeleid en gemanaged door VerhuisCombi Nederland

Projectmanagement

Indien je zelf geen facilitaire werknemers hebt of als je dit aan de echte verhuisspecialist wilt over laten, dan is VerhuisCombi Nederland de perfecte partner.

Handyman

De handyman van VerhuisCombi Nederland kunt u invliegen voor allerlei klussen. Onze handyman kan de volgende klussen voor u uitvoeren (al of niet in samenwerking met uw eigen personeel)

  • Deursloten monteren
  • Kleine reparaties aan meubilair en muren
  • Behangen en witten
  • Ophangen van schilderijen, spiegels e.d.
  • Demontage en montage meubilair
  • Vloerbedekking of laminaat leggen
  • Gordijnrails en schilderijenrails bevestigen

Opkoper

Na een verhuizing blijven er vaak nog goederen over die geen bestemming hebben op het nieuwe kantoor. Denk hierbij aan verouderde folders, archief of overtollig meubilair. VerhuisCombi Nederland helpt bij het ontruimen door eerst te kijken of het overtollige meubilair opgekocht kan worden, of een alternatieve bestemming kan krijgen. Overige goederen zullen worden afgevoerd naar een recycling bedrijf. Dit alles gebeurt uiteraard op milieu verantwoorde wijze en op deze manier neemt VerhuisCombi Nederland u alle zorg uit handen.

Opslagbeheer

VerhuisCombi Nederland biedt hoogwaardige en veilige opslag in geheel Nederland. Door middel van een hoogwaardig beheersysteem zijn al uw goederen veilig opgeslagen in onze depots. Wij maken gebruik van volledig ICT-gestuurde registraties, waardoor u via ons klantportaal op de website inzicht heeft in de goederen die er van u in de opslag staan. Uiteraard zijn al onze magazijnen en depots voorzien van de hoogste alarm en camera beveiliging en is er een strakke beheersing van de temperatuur en relatieve luchtvochtigheid. Hierdoor bent u verzekerd van een goed geconditioneerde en veilige opslag voor al uw goederen.

Milieu verantwoord storten

VerhuisCombi Nederland draagt zorg voor een milieu verantwoorde oplossing voor de inboedel welke overblijft na een verhuizing.

Amsterdam

Rotterdam

Den Haag

Amersfoort

Groningen

Tilburg

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Zakelijk of Particulier verhuizen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Back To Top
Zoeken